Pedicurepraktijk Jolanda Smith

Kwaliteit en aandacht voor uw voeten. Ik ben Jolanda Smith, gediplomeerd pedicure en aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet.  

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken,

kunt u bellen op 076-8883302.

Bij geen gehoor even een bericht inspreken

dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hebben op dit moment wel een klantenstop

 

of stuur een email bericht naar jolanda.smith@casema.nl

 

Graag heet ik U van harte welkom in mijn praktijk.

Jolanda Smith

Contact opnemen

banners_weekVanDePedicureÔÇôalgemeen_banner_336x280_3

Mijn expertises

Ik ben gediplomeerde pedicure en lid van brancheorganisatie ProVoet. Ik heb me na de basisopleiding verder gespecialiseerd. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het aan te raden om een pedicure te bezoeken die verstand heeft van deze aandoening, ik ben bijzonder bedreven in het verlichten van knobbels en het geven van gedegen advies over geschikt materiaal. 

provoetbanner

Diabetische voet

Mensen met diabetes lopen de kans om complicaties aan hun voeten te krijgen als gevolg van de ziekte. Door mijn focus op "Diabetische Voet" kan ik uw voetprobleem grondig beoordelen en behandelen, wat vaak vergoed wordt door de ziektekostenverzekering.

Instagram campagnebeeld 2021

Door wegwerkzaamheden is de praktijk wat lastiger te bereiken.

Kom het liefst op de fiets, kom je met de auto dan kan je parkeren bij de aldi

1625042989,5674afbeelding wegwerkzaamheden

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan is snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kan u een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen. 

Wij hebben op dit moment een klantenstop

klant